Doorgaan naar inhoud
Nu gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan $ 50! Zie de details.
Nu gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan $ 50! Zie de details.
Bathroom vessel sink faucet, modern and simple, more in line with the aesthetics of modern people

Badkamerkraan, modern en eenvoudig, meer in lijn met de esthetiek van moderne mensen

Foto's van feedback van kopers

Kopers beoordeling

Dit was een geweldige koop voor het geld. Anderen waren duurder. Ik ben dol op de kwaliteit van deze en hij was eenvoudig te installeren.

Supersnel verzonden, ben er dol op, werd geleverd met alle onderdelen voor mijn loodgieter om hem aan te sluiten, werkt perfect, ik ben dol op de kleur ervan. Staat hoog boven de gootsteen van mijn schip, precies de perfecte hoogte. Past perfect bij de andere stukken in mijn badkamer.

Ik heb dit samen met een nieuwe gootsteen geïnstalleerd toen we onze werkbladen voor een half bad hadden geüpgraded. De gootsteen werd geleverd met een eigen pop-upafvoer, dus ik heb de afvoer die bij deze kraan werd geleverd niet gebruikt, maar bewaard voor toekomstig gebruik. De waterdruk op deze kraan is fantastisch!

Deze kraan is gekocht ter vervanging van een oude kraan voor de spoelbak in mijn keuken. Mijn man heeft het binnen 20 minuten geïnstalleerd. Het werd geleverd met alles wat hij nodig had voor de installatie. Het ziet er prachtig uit. Zwaarder materiaal dan ik had verwacht voor de prijs. De waterstroom is verbazingwekkend... hij is bijna te sterk als de hendel helemaal omhoog staat. Ik kijk elke dag naar de kraan en bedenk hoe blij ik ben met de aankoop.

Klik hier voor meer details over dit product

Vorig artikel gotonovo 12 inch douchekraanset geborsteld nikkel vierkante regendouchekop met verstelbare hoek schuifbalk wandgemonteerde doucheafwerkingsset douchesysteem ruw-in klep en trim inbegrepen